GE CELLULITERNA EN MATCH
med den effektiva kombinationsmetoden av IASTM-teknik (fascia/bindväv) och lymfmassage!

Behandlingen kombinerar olika effektiva massagetekniker för att ge dig ett slätare och mer tonat utseende på lår och rumpa. Genom att behandla de faktorer som ligger bakom celluliters uppkomst kan denna behandling minska oönskade celluliter och i vissa fall även minska omfånget av låren. (Skrolla ner för tidsbokning!)

PRISER OCH INFO FÖR CELLULITBEHANDLING MED IASTM+LYMFMASSAGE

  • Pris: 699 kr per behandling.
  • Paketpris: 5990 kr för 10 st behandlingar (som kan nyttjas upp till 10 månader efter köp).
  • Behandlingstid: 45 minuter (effektiv behandlingstid 25-40 minuter).
  • Behandlingsområden: låren (framsida, baksida, utsida och insida) och säte/rumpa
  • Plats: Kastanjevägen 22 i Lomma (hos "Dans i Lomma").
  • Tid bokas genom bokningsknappen här nedan, tider finns dagtid, kvällstid och helger utifrån tillgänglighet.
  • För mer info maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-371079.
* Behandlingen sker på Kastanjevägen 22 i Lomma (hos "Dans i Lomma") . Behandlingstiden är ca 45 minuter totalt, effektiv behandlingstid 35-40 minuter. Alla priser är inkl moms (25%). Nyttjas inom 6 månader efter köp. Trots påvisade fina resultat finns det ingen garanti att behandlingen fungerar för alla. Genom att
betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkor.

VARFÖR FÅR MAN CELLULITER?

Celluliter kan orsakas av genetiska faktorer, viktförändringar eller obalans i kost och motion. När fettceller och lymfvätska skapar volym under huden och pressar huden uppåt, och fascian/bindväven är stel och drar huden neråt, kan gropar bildas - som kallas celluliter. 

HUR KAN MAN MINSKA CELLULITERNAS OMFATTNING?

Celluliter är ofarliga, men om de upplevs besvärande kan man försöka minska dem genom att öka elastisiteten i fascian/bindväven och minska volymen av fett och lymfvätska under huden och därmed minska gropbildningen.
För störst chans att minska dina celluliter bör du alltså kombinera en effektiv cellulitbehandling som både ökar elastisiteten i fascian/bindväven och musklerna, minskar volymen under huden, och en hälsosam livsstil som innefattar rätt kost och träning.
Här använder vi en icke-kirurgisk metod där vi behandlar både bindväv och lymfflödet. I samband med behandlingen kommer du även få konkreta tips på vilken kost och typ av träning som kan hjälpa, för optimalt resultat.

VÅR EFFEKTIVA BEHANDLINGSMETOD

Vi använder den moderna och effektiva behandlingstekniken
IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) för att mjuka upp fascian/bindväven och göra den mer elastisk, bland annat genom att ärrvävnad i både fascia och muskler löses upp och minskar. 

Behandlingen ökar blodgenomströmningen i behandlingsområdet, aktiverar läkningsprocessen och stimulerar kollagenproduktionen, och effekten av detta fortsätter att pågå under 1-2 dygn efter behandlingen. 
IASTM är en massageteknik som tack vare att man använder specialverktyg kan gå ner mer på djupet än vanlig massage, utan ökad smärta. Förutom att mjuka upp bindväven kan en IASTM-behandling också påverka din muskelåterhämtning och muskelkapacitet likt vid klassisk massage, vilket kan gynna dig i din träning och ditt idrottande.
Varje behandling avslutas med en skonsam lymfmassage som kan minska volymen under huden (ifall du har en tröghet i ditt lymfflöde) och tillsammans med den uppmjukade bindväven kan celluliternas omfattning minska märkbart.

BEHANDLINGSMETODEN KOMBINERAR EFFEKTERNA AV:

  • Fascia/bindvävsmassage, en djupmassage som mjukar upp
  • Klassisk muskelmassage för ökad blodcirkulation
  • Lymfmassage för ökat bortflöde
För möjligheten att uppnå önskad effekt krävs flera behandlingar som bör genomföras sammanhängande varannan eller var tredje dag under behandlingsperioden. Ju fler behandlingar desto större chans att få effekt. Rekommendationen är minst 6-10 behandlingar, och för att uppnå maximal effekt rekommenderas upp till 14-20 behandlingar. Effekten avtar gradvis under en period på 6-8 månader, men kan förlängas genom återbesök en gång per månad.
Behandlingsmetoden har visat fina resultat genom att reducera celluliter, men det finns inga garantier att den fungerar för alla, just eftersom det finns många olika och individuella orsaker till varför celluliter uppstår.

MÄRKBARA RESULTAT

Kunden på bilden intill har fått märkbara resultat efter bara två veckors behandling (6 st tillfällen) med IASTM + lymfmassage. Ceulluliterna har märkbart minskat och även lår-omfånget har minskat något. Förutom det synliga resultatet gläds också kunden åt känslan i låren, att muskerna känns uppmjukade och mer smidiga, som efter klassisk massage. "Klart över förväntan! Jag är överraskad över att det kunde bli så stor effekt, och dessutom redan efter så få behandlingar!"