GRUPPTRÄNING 60+ "SUPER-SENIORER"

Härliga och energigivande pass som tränar upp din balans, styrka och kondition, för dig från 60 år och uppåt! Vi träffas 1-3 dagar i veckan (du väljer hur ofta) och tränar på Kastanjevägen 22 i Lomma! (härlig lokal i "Dans i Lomma")
Gemenskap, glädje och energi! Du behöver inte boka från gång till gång, du har din plats och stående bokningar undere perioden - enkelt! Träningspassen leds av en Personlig Tränare som hjälper dig med rätt teknik, och med alternativa övningar ifall du önskar eller behöver.
(Skrolla ner för att komma till formuläret för anmälan)
 • Gruppträningspass med Personlig Tränare.
 • Funktionella övningar.
 • Nivån anpassas efter deltagarna.
 • Styrka, kondition, balans.

Information om kursen

 • För 60 år och uppåt.
 • Svårighetsgrad: 1 (Nybörjare/Medel).
 • Du väljer på 1-3 st grupp-pass/vecka (à 45-60 min), som leds av en lic. Personlig Tränare och lic. Gruppträningsintruktör:
 - Måndagar kl 10:00 
  - Onsdagar kl 10:00
 - Lördagar kl 9:00

 • Plats: Inomhus på Kastanjevägen 22 i Lomma (härlig lokal hos "Dans i Lomma"), på sommaren i fina Fladängsparken, när vädret tillåter - annars inomhus på Kastanjevägen 22 i Lomma.
 • Detta är friskvård, du ska kunna stå och röra dig utan hjälp/stöd.
 • Nästa period startar onsdag 3 april, 2024, och pågår till och med 29 juni 2024 (nya perioder fortsätter därefter)
Pris för 3 månader (12 veckor) Gruppträning 60+, välj hur många gånger i veckan du vill träna:
 • 1 gång/vecka: 1079 kr
 • 2 ggr/vecka: 1599 kr 
 • 3 ggr/vecka: 1799 kr (mest förmånligt!)

  Vill du delbetala halva beloppet nu, och halva beloppet senare? Du förbinder dig vid att betala för hela tre-månadersperioden men du betalar halva beloppet idag, och resterande halva beloppet senast 3 maj 2024. Ange i så fall att du väljer detta alternativ. 

  P.s. Vill du prova på innan du bestämmer dig? Det går bra att provträna en gång gratis i mån av plats - kontakta oss via formuläret nedan, eller telefon 0793 37 10 79, så kommer vi överens om en dag som passar (det finns möjlighet att provträna redan i mars).

ANMÄL DIG GENOM ATT..

 1. Betala träningsavgiften för hur många gånger i veckan du vill ha möjlighet att träna, till Swishnr 1231431006 (mottagare Träningsshoppen)
 2. Fylla i formuläret nedan (eller skicka ett mail till hej@traningsshoppen.se)
Bokningsbekräftelse och kvitto får du via mail efter registrerad betalning.
Har du frågor om träningen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.

Anmälningsformulär till "Gruppträning Senior 60+"
* Gäller Gruppträning 60+ under 2024. Du bekräftar din plats genom att betala kursavgiften, och därmed godkänner du också Träningsshoppens allmänna villkor. Kursledare är Åsa Pålsson Lic. Personlig Tränare, Lic Gruppträningsinstruktör och Lic Kostrådgivare. Pris är inklusive moms (6%).

Hej!

Detta är härlig gruppträning för seniorer 60+ i fina lokaler på Kastanjevägen 22 i Lomma (lokal hos "Dans i Lomma") under april, medan vi är ute i fina Fladängsparken maj och juni när vädret tillåter. Vi träffas på måndagar kl 10:00, onsdagar kl 10 och lördagar kl 9:00, du väljer vilka dagar du vill träna, 1-3 ggr per vecka.

Träningen leds av Åsa Pålsson som är lic. Personlig Tränare och lic. Grupptränings-instruktör (sedan 26 år tillbaka), och är van att hålla pass för just seniorer. Passen är energigivande med helkropps-övningar som har fokus på att dels stärka både muskler och skelett, och dels på att förbättra din kondition och balans. Övningarna kommer visas med olika svårighetsgrad så att alla kan hitta en nivå som är precis lagom för sin egen kapacitet (dessutom kan jag alltid föreslå ytterligare alternativ om så önskas).

Anmäl dig redan idag! Får du med dig en vän blir det ännu roligare!


Med glada hälsningar,
Åsa Pålsson, Lic. Personlig Tränare/Lic. Gruppträningsinstruktör/Lic. Kostrådgivare