Hälsofrämjande arbete på ditt företag

För företaget som vill öka både lönsamhet och arbetsglädje, en alldeles utmärkt investering

FRISKA MEDARBETARE + FRISK EKONOMI

Det finns många ohälsofaktorer i samhället, särskilt idag, som
kan ha stor inverkan på företaget och medarbetarna. Därför finns det mycket att vinna på att satsa på hälsofrämjande arbete inom företag, vilket bidrar till att både företagets ekonomi och medarbetarna håller sig mer friska.

"ÄR DETTA NÅGOT FÖR OSS?"

Ja, de allra flesta företag skulle vinna på att i större utsträckning satsa på hälsofrämjande arbete, som exempel kan få följande effekt för en genomsnittlig anställd:

 Minskad sjukfrånvaro (med 8-10 dagar per år, i snitt 40 000 kr i kostnad per år, per anställd)
 Ökad fysisk arbetskapacitet (20-50%)
 Förbättrad minneskapacitet och koncentrationsförmåga
 Förbättrad stresstålighet
 Ökad team-känsla bland medarbetarna
 Ökad arbetsglädje och allmän glädje i vardagen, både på jobbet och på fritiden.

POSITIVT SAMBAND MED LÖNSAMHET

Undersökningar visar att när medarbetare blir piggare, gladare och får en ökad medvetenhet om hälsa, påverkar det lönsamheten positivt. Och om en sådan investering kan ge några procent ökad lönsamhet, dvs på grund av ett strukturerat och målmedvetet hälsoarbete, då är det ju en finfin return of investment.

Så frågan är, har ert företag råd att INTE satsa på friskvård?

STRUKTURERAT OCH PEDAGOGISKT HÄLSOPAKET

Låt mig hjälpa er, jag kan nämligen erbjuda ett spännande hälsopaket med ett strukturerat och pedagogiskt upplägg som kan skapa magi!

Hälsopaketet består av olika komponenter som vi sätter ihop utifrån behovet på just ditt företag. Det kan vara inspirationsföreläsningar inom tex hur vardagen påverkas av träning, kost och återhämtning - inklusive konkreta och användbara tips för att lyckas. Upplägget kan också olika individuella tester med uppföljning över tid om det önskas, träning (individuell personlig träning och/eller i grupp),  och/eller coaching-samtal.

En sådan här insats bidrar till att era anställda kommer kunna öka kontrollen över faktorer som påverkar deras hälsa, och kan därigenom förbättra den. Under processen kommer de få kunskapen som behövs för att genomföra viktiga beteendeförändringar, motivationen att faktiskt genomföra dem, och verktygen till att hålla i sina nya vanor över tid!

Hälsopaketets upplägg anpassas utifrån era önskemål, för att uppnå bästa resultat.
För att se hälsopaketets basupplägg klicka här!

KURSLEDARE: ÅSA PÅLSSON

Jag har arbetat med träning och hälsa i 24 år och är licensierad
Personlig Tränare, Gruppträningsinstruktör, Kostrådgivare, och Hälsokonsult (med inriktning hälsa på företag). Under lika lång tid har jag parallellt arbetat i ledande positioner på både mindre och större företag inom olika branscher, och är van vid att både ta fram företagsstrategier och att driva igenom projekt med många personer inblandade.

VISST VERKAR DET INTRESSANT!

Jag träffas gärna för att genast sätta upp en bra plan som passar ert företag och era anställda, och framförallt ser jag fram emot att starta igång med att hjälpa ert företag att bli friskare och gladare!

Kontakta mig på 0793-37 10 79 eller fylla i formuläret här nedan så kontaktar jag dig inom 24 timmar!

Vill du bli kontaktad ang Hälsopaket på företag?