En våg av glädje och energi

Det som bäst beskriver min coaching är glädje, energi och kunskap, oavsett ifall det är Gruppträning, Personlig Träning, Online-träning, eller Kostrådgivning. Ja, och snabba, finfina resultat också förstås! 

När du går på mina gruppträningspass får du träning som förbättrar din rörlighet, styrka och kondition i roliga kombinationer och där vi tillsammans peppar varandra. Passen är baserade på olika smarta och skojiga träningsformer, både med träningsutrustning som tex hantlar, kettlebells och gummiband, och med egna kroppen som motstånd. Träningen är varierande och precis perfekt utmanande för att du ska utvecklas och må bättre. Faktiskt är det OVANLIGT rolig träning med OVANLIGT bra resultat! 

Mina behandlingar med IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) avser att avhjälpa ditt problemområde, exempelvis i nacke, axel eller skuldra, och utgår från kroppens samspel för att utföra funktionella rörelser. Med mitt stora engagemang och kunskap om hur kroppen fungerar får du en effektiv behandling som ofta visar förbättring redan efter första gången.


Som din Personliga Tränare hjälper jag dig att komma i form, bli starkare, piggare och gladare! Vill du dessutom lära dig att göra de grymmaste knäböjen och/eller behärska utmanande funktionella övningar? då hjälper jag dig såklart med det. Jag utgår helt från dina förutsättningar och önskemål, och jag kommer se till att du får finfina resultat snabbt och enkelt! Dessutom kan jag lova dig att du kommer ha det roligare än vad du kommer ha det jobbigt!

Du kommer inte kunna stå emot Åsa-vågen av glädje och energi som sköljer över dig, du kommer må fantastiskt! Och plötsligt är du i form!
Jag heter Åsa Pålsson och har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Man kan sannerligen säga att det är min passion, och förutom att jag är vansinnigt intresserad av träning och hälsa så känns det gott i hjärtat att kunna hjälpa medmänniskor att må fantastiskt!

Jag kan hjälpa dig att:

Komma i bättre form
 Gå ner i vikt
 Få plattare mage
 Få mer vältränad rumpa
 Få snyggare kroppshållning
Må bättre
Bli starkare
Bli gladare
Bli piggare
Bli mer kreativ
 Minska smärta i nacke och rygg (revolutionerande IASTM)
 Genomföra positiva beteendeförändringar 
Få bättre självförtroende
Reducera celluliter (med IASTM-teknik och lymfmassage)
 Äta en sundare kost som en naturlig rutin i vardagen.

Mina utbildningar:

SAFE EDUCATION/THE ACADEMY

 • Lic. Personlig Tränare 
 • Cert. Online Trainer
 • Lic. Kostrådgivare
 • Hälsokonsult B2B

 • DIVERSE UTBILDARE

 • Lic. Gruppträningsinstruktör (flera olika licenser genom olika utbildningsföretag)
 • FMT Blades, IASTM Practitioner Course  (genom RockTape)

 • LUNDS UNIVERSITET

 • Fil. Magisterexamen Språkvetenskap
 • Fil. Kandidatexamen Företagsekonomi
 • Min träning:
  För egen del gillar jag att träna varierat. Jag tränar CrossFit nästan varje dag vilket är en varierande träningsform i sig. Dessutom kompletterar jag gärna också med klassisk styrketräning, och högintensiv intervallträning med framför allt kroppen som motstånd såsom HIIT/Tabata. Och för att det är så himla roligt har jag även klasser i glad aerobics.

  Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om den träning eller kroppsbehandling som kan hjälpa dig att få en gladare vardag: