Revolutionerande behandlingsmetod för dig som har mjukdelsrelaterad smärta i nacke/axel/skuldra!

Upplev en behandlingsmetod där du snabbt kan märka skillnad! Idrottsbehandlingen (IASTM) fokuserar på de områden på kroppen där du har mjukdelsrelaterade begränsningar för att mjuka upp och reparera i muskler och bindväv (fascia), med syfte att minska din smärta, öka din rörlighet eller snabba på din muskelåterhämtning. Har du ont, eller känner dig stel, i tex nacke/axel/skuldra orsakat av stress, kontorsarbete eller träning? Då kan behandling med IASTM vara för dig! 

Med IASTM får du en specialiserad massage, ofta med märkbar förbättring redan efter första behandlingen. Behandlingen känns behaglig som vanlig massage, men är ofta mer effektiv. 

PRISER OCH INFO FÖR BEHANDLING MED IASTM-TEKNIK

 • Pris: 699 kr per behandling (bokar du din nästa behandling inom 14 dagar får du -20% rabatt på den behandlingen, dvs pris: 559 kr)
 • Paketpris: 5590 kr för 10 st behandlingar (som kan nyttjas upp till 10 månader efter köp).
 • Behandlingstid: 45 minuter (effektiv behandlingstid 35-40 minuter).
 • IASTM är en behandling av muskler och bindväv för dig som har mjukdelsrelaterad smärta i tex nacke, axel eller skuldra orsakat av tex kontorsarbete, stress eller träning.
 • Plats: Kastanjevägen 22 i Lomma (hos "Dans i Lomma").
 • Tid bokas genom bokningsknappen här nedan. Tider finns att boka dagtid, kvällstid och helger utifrån tillgänglighet. Bokningskalendern visar tillgängliga tider tre veckor framåt, vill du boka in en tid längre fram än så redan nu kan du kontakta oss via kontaktformuläret eller telefon 0793-371079 så ska vi försöka hjälpa dig. 
 • För mer info maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-371079.
Välkommen på IASTM-behandling! Boka in din tid i bokningskalendern här:
* Behandlingen sker på Kastanjevägen 22 i Lomma (hos "Dans i Lomma). Behandlingstiden är ca 45 minuter totalt, effektiv behandlingstid ca 35-40 minuter.
Erbjudandet riktar sig främst till kvinnor. Du kan betala med Swish (1231431006 mottagare: Träningsshoppen) eller med betalkort (Visa, Mastercard mfl). Betalning sker antingen inför behandlingen eller på plats i samband med behandlingen. Eventuell avbokning ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid (i annat fall debiteras halva beloppet). Alla priser är inkl moms (25%). Nyttjas inom 6 månader efter köp. Genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkor.

VARFÖR ÄR IASTM SÅ EFFEKTIVT?

IASTM-behandling är en mycket effektiv behandlingsmetod som utgår från vetskapen om kroppens samspel för att utföra funktionella rörelser. Behandlingstekniken anpassas till varje situation beroende på problem och beroende på hur man vill att kroppens olika mjukdelar ska reagera för att få önskad effekt. IASTM kan behandla flera olika typer av mjukdelsrelaterad smärta. Utöver smärta i nacke, axlar och skuldra kan även andra problemområden behandlas, såsom rygg, höft, lår, knä, vad och fot. Behandlingen används inte bara för att minska och förebygga smärta, utan även för att skynda på återhämtningen efter tex ett träningspass, eller för att öka rörligheten som i sin tur kan motverka skaderisken i olika situationer. 

HUR FUNGERAR DET?

Behandlingen utgår ifrån IASTM (Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization) och är en banbrytande behandlingsmetod för att mjuka upp muskler och fascia/bindväv. Genom att använda specialdesignade redskap och en särskild massageteknik kan man gå ner på djupet och effektivt lösa upp ärrvävnad i mjukdelarna, främja läkning, och förbättra både blodcirkulationen och lymfflöde.

Behandling med IASTM kan lindra smärta, öka rörligheten, förbättra muskelkapaciteten, och snabba på muskelåterhämtningen efter träning. Dessutom har det en positiv inverkan på immunförsvaret och det allmänna välbefinnandet.

Behandlingen har både en direkt uppmjukande effekt i vävnaden, och en indirekt effekt där en positiv inflammationsprocess startar igång och stimulerar läkning och kollagenproduktion lokalt, och pågår upp till två dygn efter behandlingen.

Varje behandling skräddarsys och anpassas efter individens behov och vad man vill uppnå, för att få bästa resultat.

FEM FÖRDELAR MED IASTM SOM BEHANDLINGSMETOD

 1. Minskar mjukdelsrelaterad smärta i muskler och fascia, löser upp ärrvävnad och förbättrar blodcirkulationen.
 2. Förbättrar rörlighet i muskler och leder med minskad risk för skador.
 3. Främjar återhämtning och påskyndar läkningsprocessen.
 4. Ökar prestationen och kan leda till snabbare framsteg i din träning.
 5. Behandlar inte bara musklerna utan kommer även åt den viktiga fascian/bindväven effektivt.

BOKA IN DIN BEHANDLING IDAG!

Vi är stolta över att erbjuda en unik och skräddarsydd upplevelse för dig. Vi lyssnar noga på dina behov och skapar en behandlingsplan som passar just dig. Behandlingsområden är bl.a. nacke, skuldror, rygg, lår (framsida/baksida) och vader, med fokus på de områden där just DU behöver hjälp.
Kom och upplev fördelarna med IASTM som behandlar både muskler och fascia. Låt oss hjälpa dig att optimera förutsättningarna för din kropp, ditt välmående och din träning!

Kontakta oss för att boka din tid eller för att få mer information om våra behandlingar. Vi ser fram emot att vara en del av din hälsoresa och hjälpa dig att uppnå dina mål inom träning och hälsa!