SUCCÉKONCEPT - KICKSTART FÖR OTRÄNADE!

Nu är det dags att anmäla dig till april-starten! Få en kickstart på din träning med en 6 veckors kom-igång-kurs för otränade! Ta chansen att känna lika härlig träningsglädje som nuvarande gänget från februari-starten!
(Skrolla ner för att komma till formuläret för anmälan)
Jag söker 8-10 otränade personer som vill komma igång med sin träning på ett enkelt, effektivt och roligt sätt. Start vecka 15!
Vi kommer vara en sluten grupp med en härlig sammanhållning där vi peppar varandra i gemensamma träningspass måndagar och onsdagar, blandat med individuella aktiviteter som du kan göra hemma på tider och dagar som passar dig i livspusslet (välj bland tex "dagens hemmapass från coachen", promenad, cykling, jogging mm) och som du bockar av i en smidig app när du har genomfört.
Förutom pepping från varandra får du också personliga experttips och personlig support från din coach som hjälper dig med motivationen och att få resultat.
Anmäl dig nu! Och får du med dig en (otränad) kompis så blir det ännu roligare! 

Med glada hälsningar,
Åsa Pålsson | Happy Coach, Lic. Personlig Tränare, Lic. Gruppträningsinstruktör, Lic. Kostrådgivare

Vad innehåller kursen?

  • 6 veckors kom-igång-kurs för en grupp på 8-10 personer.
  • 2 st gemensamma energifyllda träningspass per vecka:
 - När? Måndagar kl 17:30, och onsdagar kl 17:30 (à 45 minuter)
 - Var? Utomhus i Fladängsparken i Lomma.
 - Hur? Intensitetsnivån kommer anpassas helt efter deltagarna. 
  • 3 st individuella hemma-aktiviteter (minst) per vecka, bockas av och bekräftas i träningsappen.  
  • Användbara tips om kost/mat som enkelt kan användas i vardagen utan att påverka ditt sociala liv negativt.
  • Obegränsad support av coachen för frågor om träning under perioden, pepping och individuella tips för att lyckas lättare.
Pris för kursen: 1999 kr (godkänt för friskvårdsbidrag)

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan och betala kursavgiften

Kursen startar under förutsättning att tillräckligt många är anmälda. Du bekräftar din plats genom att betala kursavgiften 1999 kr för 6-veckorsperioden. Betala med Swish på Swishnr 1231431006 (mottagare Träningsshoppen). Kvitto får du mailat till dig efter registrerad betalning.
Har du frågor om kursen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.

Anmälan till "Kickstart för otränade"
* Kursen startar vid tillräckligt många deltagare (du får pengarna tillbaka om kursen inte startar). Kursledare är Åsa Pålsson Lic. Personlig Tränare, Lic Gruppträningsinstruktör och Lic Kostrådgivare. Pris är inklusive moms (6%). Kvitto på registrerad betalning skickas via email, kursen är godkänd för friskvårdsbidrag. Genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkor