KOSTRÅDGIVNING OCH KOSTANALYS - HUR GÅR DET TILL?

(Skrolla ner till formuläret för att starta ditt månadsabonnemang)

1. Personligt uppstartssamtal

 • Du pratar med din Happy Coach (Lic. Kostrådgivare) om dina kostvanor, förutsättningar, förväntningar och mål.
 • Under samtalet blir du guidad i hur vår smidiga app fungerar så att du sedan enkelt kan starta igång din kost-registrering.
2. Matdagbok + kostregistrering + analys
 • Du registrerar allt du äter och dricker under 3-4 dagar.
 • Utifrån din kostregistrering gör din Happy Coach beräkningar på kostens energi- och näringsinnehåll, samt gör analys utifrån dina personliga förutsättningar och mål.
3. Resultatgenomgång + kostrådgivningssamtal
 • Din Happy Coach går igenom analysresultatet och hur det påverkar dig, vad som fungerar bra, och vad som skulle kunna öka din kropps förutsättningar att fungera optimalt.
 • Rådgivning med konkreta förslag på vad du kan lägga till och eventuellt byta ut. Hänsyn tas till eventuella matrestriktioner som allergier, ideologier och smak. Du får dessutom tips på hur du enkelt kan behålla en hälsosam kost i längden, även efter att du nått ditt mål.
4. Förslag på måltidsplan och recept
 • Konkreta dagsmenyförslag (kostupplägg) gör starten enklare och du kommer lättare igång med din förändring.
 • Du får både en känsla för vad som är bra råvaror och vad som är rätt mängd för dig eftersom recepten går att anpassa efter just ditt energibehov.
 • Du har tillgång till goda och lättlagade recept som går att anpassa efter behov/önskemål
 • Du kan enkelt säkerställa att du äter rätt mängder varje dag, tack vare den smidiga appen som ger en tydlig och visuell bild över hur du ligger till. 
5. Support under perioden
 • Du har tillgång till support inom kost under perioden (svar inom 24 timmar på vardagar).
 • Du får löpande hjälp med tips och tricks som fungerar för dig att på ett så enkelt sätt som möjligt genomföra din förändring, så den faktiskt blir av.
Pris månadsabonnemang för Kostrådgivning och Kostanalys:
 • 1999 kr för första månaden, därefter endast 698 kr i månaden löpande (tills du väljer att säga upp ditt abonnemang). (priset gäller basupplägg enligt ovan, specialupplägg har annan prissättning och beroende på omfattning, kontakta oss för mer info)

STARTA DITT MÅNADSABONNEMANG FÖR KOSTRÅDGIVNING OCH KOSTANALYS GENOM ATT:

 1. Betala startavgiften för första månaden till Swishnr 1231431006 (mottagare Träningsshoppen)
 2. Fylla i registreringsformuläret nedan (eller skicka ett mail till hej@traningsshoppen.se)
Betalningtsbekräftelse och kvitto får du via mail efter registrerad betalning.
Har du frågor om träningen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.
Registreringsformulär för "Kostrådgivning och Kostanalys"
* Betalningen gäller startavgiften av månadsabonnemang för Kostrådgivning och Kostanalys. Därefter fortlöper ditt abonnemang månadsvis med ovan löpande månadspris tills att du väljer att säga upp ditt abonnemang, dvs senast en (1) vecka innan nästkommande månadsperiod startar för att inte bli betalningsskyldig för kommande period. All betalning sker inför kommande period och genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkorPris är inklusive moms (25%).

VARFÖR GÖRA EN KOSTANALYS?

Kanske vet du med dig att du skulle kunna äta hälsosammare och därmed må bättre. Eller så kämpar du på och är noga med vad du stoppar i dig och försöker stå emot frestelser, men du vet inte säkert att det är rätt saker du gör som fungerar för just dig.
För att kroppen ska fungera optimalt behöver du rätt mängd energi och att du täcker ditt näringsbehov. Genom att täcka näringsbehovet skapas förutsättningar för energi- och ämnesomsättningen att fungerar normalt, detsamma gäller ditt immunförsvar och nervsystem.
Vid felaktig kost ökar risken för kroniska sjukdomar, i vissa fall ökar risken för depressioner, även skador på inre organ, att få hjärt- och kärlsjukdomar (blodproppar) och Typ 2-diabetes.
Genom att äta rätt ökar du chansen att känna dig pigg och glad i vardagen, prestera bättre, få bättre hy och hår - helt enkelt att må så bra som möjligt.
Kanske vill du kunna känna dig mer mätt utan att få i dig mer energi (kalorier), det går nästan alltid att lösa!
Ibland kan det räcka med små ändringar som gör stor skillnad. Eftersom det finns många sätt att göra rätt när man vill leva hälsosamt, är det viktigt att hitta ett upplägg som är hållbart i längden, känns bra i vardagen och fungerar socialt.
Genom att göra en kostanalys kan du få svar på vad du gör rätt och vad du kan förbättra för att optimera din kropps förutsättningar att du ska må så bra som möjligt. Oavsett ifall du är kvinna eller man kan vi hjälpa dig nå dina mål!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret på KONTAKT-sidan eller genom att maila till hej@traningsshoppen.se.