Hej! Vad roligt...

...att du vill ha en Personlig HemmaTränare! Det är ju enklaste sättet att få till träning i vardagen, särskilt om du har en liten bebis! (Skrolla ner för att komma till boknings-formuläret)

För endast 999 kr får du allt detta:
  • En Lic. Personlig Tränare som kommer hem till DIG, och coachar dig i 45 minuter.
  • Mamma-träningsprogram anpassat efter just dina behov och förutsättningar.
  • Träningsredskap - som blir dina egna att behålla hemma.
  • Tydlig visning av övningarna, och hjälp med tekniken för både effektiv och säker träning.
  • Massor av pepping och positiv energi som gör träningen till en rolig upplevelse.
  • Finfina resultat.
Du kan därefter träna vidare själv med ditt nya träningsprogram, eller så kan du boka in mig för fler besök och fortsatt coaching om du vill, regelbundet eller oregelbundet, och såklart till ett mycket förmånligt pris!
Det är dags att jag blir din Personliga HemmaTränare, och det är dags att du får hälsa serverat enkelt hemma där du känner dig bekväm!
Med glada hälsningar,
Åsa Pålsson

Så här bokar du din Personliga HemmaTräning

Fyll i formuläret nedan, så blir du kontaktad snarast för att boka in din Personliga HemmaTräning! Träningen sker med Lic. Personlig Tränare Åsa Pålsson, och endast för kvinnor i Lomma/Bjärred*. (Du betalar först när vi har bokat in en tid som passar).

* Erbjudandet gäller kvinnor i Lomma/Bjärred/Hjärup (ev. även utanför Lomma kommun, efter överenskommen kör- och tidsersättning). Träningen sker med Lic.Personlig Tränare. Pris inklusive moms (6%). Nyttjas inom 6 månader efter köp. Genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkor.