PERSONLIG TRÄNING PÅ GYM

Kom i form, enkelt och effektivt!
Träna med mig i Lomma! Här tränar du med din Happy Coach på gym. Oavsett vad du har för mål; om du vill komma i form, bli starkare, förhindra smärta eller bara ha en rolig stund som dessutom leder till att du kommer må bättre i vardagen, så kan jag hjälpa dig! Varje PT session är anpassad helt efter dina förutsättningar, dina mål och vad du gillar. På så vis är du garanterad att få ett upplägg som är optimerat för att du ska både nå, och behålla, ditt mål. Du kommer få finfina resultat så snabbt och enkelt som möjligt! Dessutom kan jag lova dig att du kommer ha det roligare än vad du kommer ha det jobbigt!
(Skrolla ner för att komma till anmälningsformuläret)
Information om Personlig HemmaTräning
  • Svårighetsgrad: 1/2/3 (Nybörjare/Medel/Avancerad).
  • 10 st PT-timmar
  • Individanpassat program
  • Friskvårdsbidrag-kvitto
  • Du/ni tränar med Personlig Tränare 55 min per tillfälle (utom första tillfället som är 75 minuter)
  • Du får ett personligt anpassat träningsprogram och tydliga instruktioner för effektiv och säker träning.
Vill du ta din träning till nästa nivå, vill få pepping, en bättre teknik, eller hjälp med nya övningar, då är detta perfekt för DIG!
Träna med din Happy Coach (Lic Personlig Tränare) för att få effektiv, rolig och säker träning. Välj det PT-paket som passar dig/er bäst så får du Personlig Träning till ett extra förmånligt pris (ordinarie pris för 1 PT-timme är 899 kr en person respektive 1279 kr för duo). PT Duo innebär att du tränar med Personlig Tränare tillsammans med en vän (ni delar på priset). Träningen sker på gym enligt överenskommelse.
Prisalternativ för Personlig Träning på gym:
  • Personlig Träning, 10 st PT-timmar 14 990 kr
  • Personlig Träning, 10 st PT Duo-timmar: 19 990 kr
Personlig Träning är godkänt för friskvårdsbidrag.

ANMÄL DIG GENOM ATT..

Fylla i formuläret nedan med epost, namn och telefonnummer, så kontaktar vi dig snarast för att boka in din Personliga Träning! Träningen sker med Lic. Personlig Tränare Åsa Pålsson. (Du betalar först när vi har bokat in en tid som passar, betalningsbekräftelse och kvitto får du via mail efter registrerad betalning)
Har du frågor om träningen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.

Anmälningsformulär till "Personlig Träning På Gym"
*Erbjudandet om Personlig Träning på överenskommet gym i Lomma-trakten, och erbjudandet gäller både kvinnor och män, i alla åldrar. 1 PT-timme = 55 minuter (utom första som är 75 minuter). Alla priser är inkl moms (6%). Nyttjas inom 6 månader efter köp. Genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkor.