PERSONLIG TRÄNING ONLINE - HUR GÅR DET TILL?

(Skrolla ner till formuläret för att starta ditt månadsabonnemang)

1. Personligt uppstartssamtal

 • Du pratar med din Happy Coach (Lic. Personliga Tränare) om din nuvarande situation och dina förutsättningar, dina förväntningar och mål.
2. Skräddarsytt träningsprogram.
 • Din Happy Coach skapar ett skräddarsytt träningsprogram till dig, baserat på dina mål och förutsättningar, och på den utrustning du har att tillgå oavsett om du vill träna hemma eller på ett gym.
3. Genomgång av ditt nya träningsprogram
 • Du har ett samtal med din Happy Coach (via telefon eller videosamtal) om träningsprogrammet.
 • Träningsupplägget med tydliga visuella instruktioner har du samlat på din personliga profil i vår smidiga app. Under samtalet blir du guidad i hur appen fungerar så du sedan enkelt kan starta igång med din träning.
4. Support under perioden
 • Du har tillgång till support inom träning under perioden (svar inom 24 timmar på vardagar).
 • Du får löpande hjälp med tips och tricks som fungerar för dig att på ett så enkelt sätt som möjligt genomföra din förändring, och så att den faktiskt blir av.
5. Justering av träningsprogram vid behov
 •  Justeringar av träningsprogrammet anpassas till din utveckling och dina önskemål. 
 • Justeringarna kan ske både på ditt initiativ, och på din Happy Coach's initiativ.
6. Pepping och motivation
 • Du kommer både bli peppad och få hjälp med att hitta motivation, även dagar när det känns lite tufft.
Pris månadsabonnemang Personlig Träning Online Coaching:
 • 1999 kr för första månaden, därefter endast 498 kr i månaden löpande (tills du väljer att säga upp ditt abonnemang). (priset gäller basupplägg enligt ovan, specialupplägg har annan prissättning och beroende på omfattning, kontakta oss för mer info)

STARTA DITT PT ONLINE-ABONNEMANG GENOM ATT:

 1. Betala startavgiften för första månaden till Swishnr 1231431006 (mottagare Träningsshoppen)
 2. Fylla i registreringsformuläret nedan (eller skicka ett mail till hej@traningsshoppen.se)
Betalningtsbekräftelse och kvitto får du via mail efter registrerad betalning.
Har du frågor om träningen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.
Registreringsformulär för "Personlig Träning Online"
* Betalningen gäller startavgiften av månadsabonnemang för Personlig Träning Online. Därefter fortlöper ditt abonnemang månadsvis med ovan löpande månadspris tills att du väljer att säga upp ditt abonnemang, dvs senast en (1) vecka innan nästkommande månadsperiod startar för att inte bli betalningsskyldig för perioden. All betalning sker inför kommande period och genom att betala godkänner du Träningsshoppens allmänna villkorPris är inklusive moms (25%).

VARFÖR TRÄNA MED EN PERSONLIG TRÄNARE?

Du vet såklart att träning är bra för dig. Med regelbunden träning mår du bättre både inuti och utanpå, dessutom minskar du risken för smärta som följer med ett stillasittande liv ELLER att man tränar på fel sätt.
För många kan det göra stor skillnad att träna musklerna som rättar till hållningen, eftersom många positiva saker "faller på plats" av sig själv därefter. För de allra flesta bidrar träning till att man blir piggare, gladare, friskare och får ett ökat självförtroende och en ökad självkänsla. Mycket talar också för att träning kan minska nedstämdhet och depressioner, även minska stress och förbättra minnet. Fantastiskt!
För att få så bra resultat som möjligt behövs kunskap om träning och hur kroppen fungerar. Då kan man lägga upp träningen på ett effektivt och säkert sätt. En Lic. Personlig Tränare kan hjälpa till att lägga upp en skräddarsydd träningsplan, både träningsprogram för kommande veckor samt den långsiktiga planen. En Lic. Personlig Tränare kan också stötta i utförandet av övningarna, och samtidigt inspirera och motivera för att du ska behålla viljan att fortsätta även i stunder det känns lite motigt.
En Personlig Tränares uppsåt är gott, när du mår bra och når dina mål har jag lyckats med mitt jobb!
Har du frågor är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret på KONTAKT-sidan eller genom att maila till hej@traningsshoppen.se.