GRUPPTRÄNING 60+ "SUPER-SENIORER"

Härliga och energigivande pass som tränar upp din balans, styrka och kondition, för dig från 60 år och uppåt! Vill du också bli en SuperSenior? Vi träffas 1-3 dagar i veckan (du väljer hur ofta) och tränar på Kastanjevägen 22 i Lomma! (härlig lokal i "Dans i Lomma")
Gemenskap, glädje och energi! Du behöver inte boka från gång till gång, du har din plats och stående bokningar under perioden - enkelt! Träningspassen leds av en Personlig Tränare som hjälper dig med rätt teknik, och med alternativa övningar ifall du önskar eller behöver.  Eftersom Gruppträning senior 60+ tränas året runt så är det bara att anmäla dig och ansluta till gruppen, nu, genast!
(Skrolla ner för att komma till formuläret för anmälan)
 • Gruppträningspass med Personlig Tränare.
 • Funktionella övningar.
 • Nivån anpassas efter deltagarna.
 • Styrka, kondition, balans.

INFORMATION "SUPERSENIORER"

 • För 60 år och uppåt.
 • Svårighetsgrad: 1 (Nybörjare/Medel).
 • Du väljer på 1-3 st grupp-pass/vecka (à 45-60 min), som leds av en lic. Personlig Tränare och lic. Gruppträningsintruktör
 - Måndagar kl 10:00 
  - Onsdagar kl 10:00
 - Lördagar kl 9:00

 • Plats: Kastanjevägen 22 i Lomma (härlig lokal hos "Dans i Lomma").
 • Detta är friskvård, du ska kunna stå och röra dig utan hjälp/stöd. Men däremot om du har normala begränsingar, som tex artros, då är detta träningen för dig!
 • Vi tar in nya deltagare löpande i mån av plats, anmäl dig genast!
Pris för 3 månader (12 veckor) Gruppträning 60+, välj hur många gånger i veckan du vill träna:
 • 1 gång/vecka: 1079 kr
 • 2 ggr/vecka: 1599 kr 
 • 3 ggr/vecka: 1799 kr (mest förmånligt!)

  Vill du delbetala halva beloppet nu, och halva beloppet senare? I så fall förbinder du dig vid att betala för hela tre-månadersperioden men du betalar halva beloppet idag och resterande halva beloppet inom 45 dagar. Ange i så fall att du väljer detta alternativ. 

  Vill du vänta med att starta till v 32? Anmäl dig nu genom att betala in träningsavgiften så har du säkrat din plats! Ange i anmälan vilken vecka eller vilket datum du vill starta igång din träningsperiod.

  P.s. Vill du prova på innan du bestämmer dig? Det går bra att provträna en gång gratis i mån av plats - kontakta oss via formuläret nedan, eller via telefon 0793 37 10 79 (Åsa) så kommer vi överens om en dag som passar.

ANMÄL DIG GENOM ATT..

 1. Betala träningsavgiften för hur många gånger i veckan du vill ha möjlighet att träna, till Swishnr 1231431006 (mottagare Träningsshoppen)
 2. Fylla i formuläret nedan (eller skicka ett mail till hej@traningsshoppen.se)
Bokningsbekräftelse och kvitto får du via mail efter registrerad betalning.
Har du frågor om träningen maila hej@traningsshoppen.se eller ring 0793-37 10 79.

Anmälningsformulär till "Gruppträning Senior 60+"
* Gäller Gruppträning 60+ under 2024. Du bekräftar din plats genom att betala kursavgiften, och därmed godkänner du också Träningsshoppens allmänna villkor. Kursledare är Åsa Pålsson Lic. Personlig Tränare, Lic Gruppträningsinstruktör och Lic Kostrådgivare. Pris är inklusive moms (6%).

Hej!

Detta är härlig gruppträning för seniorer 60+ i fina lokaler på Kastanjevägen 22 i Lomma (lokal hos "Dans i Lomma"). Vi träffas på måndagar kl 10:00, onsdagar kl 10 och lördagar kl 9:00, du väljer vilka dagar du vill träna, 1-3 ggr per vecka.

Träningen leds av Åsa Pålsson som är lic. Personlig Tränare och lic. Grupptränings-instruktör (sedan 26 år tillbaka), och är van att hålla pass för just seniorer. Passen är energigivande med helkropps-övningar som har fokus på att dels stärka både muskler och skelett, och dels på att förbättra din kondition och balans. Övningarna kommer visas med olika svårighetsgrad så att alla kan hitta en nivå som är precis lagom för sin egen kapacitet (dessutom kan jag alltid föreslå ytterligare alternativ om så önskas).

Anmäl dig redan idag! Får du med dig en vän blir det ännu roligare!


Med glada hälsningar,
Åsa Pålsson, Lic. Personlig Tränare/Lic. Gruppträningsinstruktör/Lic. Kostrådgivare